Hinnasto / Palvelut

Vartalohoidot

 

Lipolaser rasvanpoisto 129,-/30min.

219,-/60min.

 

 

Lipolaser on tehokas ja turvallinen rasvanpoistomenetelmä ei-kirurgisesti.

Lipolaser säteilee matalataajuista laser-energiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa, jolloin se hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Tämän jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana.

Lipolaserilla voidaan kohdentaa rasvanpoisto tietyille ongelma-alueille. Laser-tyynyt voidaan asettaa tietylle alueelle, kuten leukaan, käsivarsiin, vatsaan tai reisiin. Ruokavaliota tai liikuntaa lisäämällä rasvan vähentäminen tietyltä alueelta ei aina ole mahdollista. Lipolaserilla voidaan kuitenkin käsitellä tiettyjä ongelma-alueita. Lipolaser-hoito ei aiheuta mitään epänormaaleja vaikutuksia kehossa eikä se tuhoa muita kudoksia, kuten soluja, verisuonia, hermoja tai sisäelimiä. Hoidon voi tehdä minkälaiselle iholle tahansa tai mihin kehon alueille tahansa, missä on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi myös välittömästi palata normaaliin päivärytmiin. Hoidon jälkeen suoritettu kevyt liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.

Lipolaser-hoito on kivuton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. Yhden alueen käsittely kestää 30 min.

Hoidon yhteydessä suositellaan lymfapaineluterapiahoitoa, rasvasoluista vapautunut rasva vapautuu ja palaa entistä nopeammin, jolloin hoitotulokset paranevat huomattavasti.

 

VelaShape Vartalonmuokkaus-hoidot alk. 79,- (1-2 hoito aluetta)

Hoito vähentää selluliittiä, muokkaa ja kiinteyttää vartaloa ja ihoa (tehokas myös veltostuneen ihon hoitoon, kuten raskauden tai laihdutuksen jättämät venymät. Voidaan hoitaa ongelmakohtia ympäri kehoa (vatsa, kyljet, lantio, reidet, selkä, pakarat käsivarret, leuka-kaula). Selkeästi nähtävät tulokset jo 2-4 hoitokerran jälkeen. Hoidossa käytetään radiofrekvenssiä, infrapuna-laseria, alipaineimua, sekä koneellista rullausta. Hoidon teho kliinisesti todistettu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kavitaati+RF vartalonmuokkaus alk.99,-

Kavitaatio-RF Rasvanpoisto (laitehoito) vartalolta ja kasvoilta. 
Paikallisten rasvakertymien poistoon. 
Hoito on normaalia kavitaatio-hoitoa tehokkaampi RF-radiofrequenssin ansiosta. Hoito toteutetaan sarjahoitona  (hoito alueita esim. leuka, vatsa, vyötärö, reidet, käsivarret) Lue lisää palvelut osiosta: Kavitaatio